Previous slide
Next slide

Hammaslaboratorion palvelut

Laboratorio on erikoistunut kaikkiin alaan kuuluvaan kiinteään ja irrotettavaan hammasprotetiikkaan.

Valikoimiimme kuuluvat esimerkiksi koko- ja osaproteesit, metallirunkoiset proteesit, kiinteät proteesit (sillat) ja posliinityöt.

Annamme mielellämme lisätietoja sekä lähetämme hinnastoja, työtilauskaavakkeita ja lähetystarvikkeita.

Hammaslaboratorio on avoinna ma-pe 8.00-17.00. Ajanvaraukset: 06-312 1233.

Hammasimplantit

Olemme erikoistuneet myös implanttiprotetiikkaan. Monet meistä ovat menettäneet hampaan/hampaita. Keinojuuret ovat turvallinen ja luotettava tapa korvata yksittäinen hammas, muutaman hampaan puutokset tai kaikki hampaat. Hoidon jälkeen lopputulos näyttää ja tuntuu omilta luonnollisilta hampailta, joilla voit hymyillä ja nauttia elämästäsi täysin siemauksin.

 

 

Hammasimplantti asennetaan leukaluuhun ja se toimii kuten hampaan oma juuri. Jos olet menettänyt useita hampaitasi, palauttaa useamman implantin varaan rakennettu silta tai erilliset kruunut hampaistosi toiminnan ja ulkonäön.

Jos ylä- tai alaleuastasi puuttuvat kaikki hampaat, voit valita joko implanttikantoisen kokoleuan sillan tai implanttikiinnitteisen peittoproteesin. Kokoleuan silta kiinnitetään viiteen tai useampaan implanttiin ja vain hammaslääkärisi voi irrottaa sen.

Peittoproteesi kiinnittyy kahteen tai useampaan keinojuureen erityisten kiinnikkeiden avulla. Se pysyy varmasti paikallaan, mutta voit halutessasi itse irrottaa proteesin helposti esimerkiksi puhdistusta varten.

Halutessasi lisätietoa, keskustele asiasta hammaslääkärisi kanssa. Kun Sinulla on ”kiinteä” silta tai implanttikiinnitteinen peittoproteesi, voit puhua, pureskella ja hymyillä vapaasti.