Previous slide
Next slide

Henkilökunta palveluksessasi

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Ilkka Garaisi

Toimitusjohtaja Ilkka ”Imad” Garaisi on valmistunut hammasteknikoksi vuonna 1981 hammasteknikko-opistosta Haifasta, Israelista. Hän sai pätevyyden Suomessa 1988 ja valmistui erikoishammasteknikoksi 1993 Helsingin Hammasteknikko-opistosta. Hän on ammatillisesti pätevin erikoishammasteknikko Vaasassa ja toimii tarvittaessa läänintarkastajana. Hän myös opettaa erikoishammasteknikkoja Kuopiossa ja suunnittelee proteeseja.

Hän on ollut EHT-liiton hallituksen puheenjohtaja 10 vuotta ja siirtyy varapuheenjohtajaksi vuoden 2023 alussa. Hän on Federation of European Denturists’n jäsen (pdf 800kt). IFD ( International Federation of Denturists ) myönsi 9.11.2019 arvostetuimman tunnustuksensa Brotherhood of Sterkenburgers mitalin erikoishammasteknikkoliiton puheenjohtajalle Ilkka Garaisille. Ilkka on ollut IFD toiminnassa ja erikoishammasteknikkoliiton hallituksen jäsen vuodesta 2005 sekä puheenjohtajana vuodesta 2013.

Aki Pakka

Aki  on työskennellyt hammastyöntekijänä elokuusta 2003. Aki suoritti oppisopimuskoulutuksella hammastekniikan perustutkinnon ja valmistui vuonna 2012 hammaslaborantiksi.

Heli Hakala

Heli suoritti oppisopimuskoulutuksella hammastekniikan perustutkinnon ja valmistui vuonna 2006 hammaslaborantiksi.

Svetlana Sundqvist

Svetlana suoritti oppisopimuskoulutuksella hammastekniikan perustutkinnon ja valmistui toukokuussa 2020 hammaslaborantiksi.