Previous slide
Next slide

Hammasproteesit

Erikoishammasteknikko on hammasprotetiikan ammattilainen, joka valmistaa kokoproteeseja suoraan niiden käyttäjille sekä korjaa ja pohjaa kaikkia irtoproteeseja. Erikoishammasteknikko ottaa vastaan asiakkaita, jolloin syntyy suora ja pitkäaikainen asiakassuhde ilman välikäsiä. Erikoiskoulutettuna kokoproteesien valmistajana, sovittajana sekä huoltajana erikoishammasteknikko tarjoaa kaikki palvelut samasta hoitopisteestä yksilöllisesti, nopeasti ja edullisesti.

Erikoishammasteknikon tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Erikoishammasteknikko palvelee Sinua hammasproteesiasioissa, jotka liittyvät suun ja hammasproteesien tarkastukseen, hammasproteesien korjaukseen ja pohjaukseen, uusien kokoproteesien valmistukseen sekä hammasproteesien puhdistukseen ja huoltoon.

Saat meiltä hammassuojat Play Safe -menetelmällä sekä uniapnea- ja kuorsauskiskot.

Hammassuojat ovat tärkeät

Jääkiekko, judo ja karate ovat esimerkkejä vauhdikkaista lajeista, jossa tapahtuu usein eriasteisia loukkaantumisia, myös hammastapaturmia. Hammasvaurioita voidaan kuitenkin torjua yksilöllisesti valmistetuilla hammassuojilla. Henkilökohtaisesti valmistetut hammassuojat ovat parhaiten sopivia ja erittäin suojaavia. Hammassuojat pienentävät myös luuvälitteisen aivotärähdyksen riskiä, koska niillä saadaan ylä- ja alahampaiden väliin iskua vaimentava suoja.

Hampaistosta otetaan jäljennös ja hammassuoja valmistetaan siitä saadulle mallille. Yksilöllisesti valmistettu suoja pysyy hyvin paikoillaan, ei paina, on miellyttävä käyttää ja sallii melko vapaan suuhengityksen. Suojaan tehdään myös selvä alahampaiden purentakuvio, se suojaa hyvin myös alaleuan murtumilta sekä suojaa hyvin hampaita voimakkaalta yhteen puremiselta ja huulia kevyiltä kontakteilta. Suuri osa kiekkoilijoista hankkii itselleen asianmukaiset hammassuojat, koska niiden tuomat hyödyt tiedostetaan jo varsin hyvin.

Hammassuoja vaimentaa ylä- ja alahampaiden kolahtamista toisiinsa, mutta ei välttämättä auta tilanteessa, jossa kova isku tulee ulkopuolelta. Suosittelemme kuitenkin yksilöllisen hammassuojan käyttöä erityisesti aikuisille, sillä aikuisten hampaisto on valmiiksi kehittynyt.

Pyydä edullinen tarjous samalla koko joukkueelle.